Хімічний пілінг - одна з найбільш популярних процедур в сучасній косметології. Безболісна, безпечна і не потребує тривалого відновлення, хімічна ексфоліація (відлущення) сприяє омолодженню та усуває багато шкірних проблем. Вугри, пігментні плями, підвищена жирність, тьмяний колір шкіри, зморшки – ось далеко не повний список дефектів, які успішно перемагають пілінги нового покоління. Перше місце серед них займають продукти відомої американської компанії PCA Skin.

Ретельні наукові пошуки ефективних формул дозволили компанії створити різноманітні серії хімічних пілінгів, призначених для всіх типів шкіри та вирішення багатьох проблем шкіри. Головні переваги бренду – ефективність, безпека та щадний вплив на шкіру. Ще одна перевага пілінгів РСА - можливість регулювати їх інтенсивність за рахунок кількості шарів, що наносяться.

У нашій клініці ми застосовуємо такі види пілінгів:
Пілінг Джесснера PCA Skin (базовий)

 

Формула цього пілінгу, розроблена американським дерматологом Максом Джесснером, є збалансованим поєднанням кислот – саліцилової, молочної, лимонної та койової. Такий склад забезпечує м'яке, ефективне відлущування і може застосовуватися за будь-якого фототипу шкіри. Дія ексфоліанту універсальна:

     загальне омолодження шкіри (підвищення її тонусу та еластичності),
     освітлення пігментації,
     очищення та звуження пір,
     покращення кольору обличчя,
     зменшення сальності,
     лікування акне.

Пілінг Джесснера РСА з відбілюючими інгредієнтами

 

До складу препарату входить комплекс кислот (молочна, саліцилова, лимонна), а також резорцинол та гідрохінон. Резорцинол має потужний ефект, що відлущує, а гідрохінон блокує активність меланіну і знебарвлює пігментні плями.

Пілінг показаний за таких проблем:

     різні порушення пігментації шкіри (сонячне лентиго, мелазма, вторинна пігментація та ін.);
     жирна та комбінована шкіра з комедонами, вугровим висипом та плямами постакне;
     атонічність тканин,
     дрібні зморшки,
     тьмяний колір обличчя.

Пілінг PCA Skin Ретиноловий 4%

 

Препарат відрізняється потужним та швидкодіючим омолоджуючим ефектом. Створений на основі ретинолу з високим ступенем очищення пілінг не надає шкірі жовтуватий відтінок, що властиво аналогічним продуктам інших марок.

Унікальна особливість Ретинолового пілінгу PCA Skin – наявність у його складі найдрібніших частинок (омнісом), що містять активні речовини та проникають у глибокі шари шкіри. Завдяки ретинолу та частинкам, у клітинах активно відновлюється пошкоджена структура ДНК. Як результат, посилюється синтез колагену, гіалуронової кислоти та знижується вироблення меланіну, що викликає пігментацію.

Ретиноловий пілінг ефективно вирішує такі шкірні проблеми, як гіперпігментація, зморшки, атонічність, підвищена жирність та вугровий висип. Як і всі продукти PCA Skin, цей препарат забезпечує відмінний результат при повній безпеці та безболісності.
Perfecting peel PCA Skin

 

Унікальний склад цього пілінгу підходить для будь-якого типу шкіри, навіть дуже тонкої та чутливої. Розроблений на основі органічних кислот – мигдальної та молочної препарат здатний м'яко відлущувати шкіру, відновлювати її захисні функції і одночасно глибоко зволожувати. Включені до складу рослинні антиоксиданти (Ембліка та Силімарин), освітлюють пігментні плями і роблять тон шкіри рівним та свіжим.


Докладніше про всі пілінги в нашому Центрі читайте у розділі Хімічні пілінги