Історія клініки

Засновники нашої клініки є нащадками Апполінарія Гілярійовича Горавського – пейзажиста та портретиста, академіка живопису, роботи якого представлені у Третьяковській галереї та ще у багатьох державних музеях світу. Основним правилом художника було «Правда у простоті». У його картинах не можна знайти надмірностей та фантастичних перебільшень. Одна з наших улюблених робіт - «Портрет незнайомки в білому».

В нашому центрі ми також робимо все, щоб розкрити та підкреслити вашу природну красу. У нас поєднуються традиційні методи лікування та найдосконаліші сучасні технології.

Клініка «Goravsky» розпочала свою діяльність у 2010 році та вже завоювала довіру і любов багатьох клієнтів. Всі наші відвідувачі стають для нас друзями, адже ми намагаємося зробити все, щоб кожен відчував себе як удома.

Працюючи за медичною ліцензією МОЗ України, нашим основним напрямком діяльності є дерматологія. Ми підходимо до кожної проблеми з медичної точки зору. Лікарі нашого центру супроводжують пацієнтів весь період їх обслуговування та завжди раді проконсультувати, відповісти на будь-які питання та допомогти.

Вже через 2 роки після відкриття клініка «Goravsky» здобула Всеукраїнську нагороду «Знак Якості» за високий сервіс та якість надання послуг. Ми дуже пишаємось і вдячні за надану честь і всі ці роки підтримуємо якість наших послуг на найвищому рівні.

У 2013 році наша клініка отримала Першу акредитаційну категорію МОЗ України. Що говорить про відповідність якості медичних послуг найвищим стандартам.

З початку нашої діяльності ми представляли величезний парк лазерного обладнання для дерматології та косметології. Згодом ми його розширили ще більше і постійно стежимо за новинками.

Наші фахівці не лише проводять процедури на найвищому рівні, а й є авторами багатьох наукових статей, учасниками міжнародних конференцій та постійно підвищують свою кваліфікацію як в Україні так і за кордоном. Ми також є навчальним центром лазерних технологій для України та країн ближнього зарубіжжя.

У нашому центрі є все, щоб допомогти вам стати здоровими внутрішньо і зовні. Будь-який вік повинен і може бути красивим.